27 Haz 2014

iOS 8 Beta 1 Nasıl Yüklenir ?



iOS 8 Beta 1 Nasıl Yüklenir




2013 ios 8 yükleme, 2014 son sürüm ios 8 nasıl kurulur? Apple İphone İpad ios 8 güncellemesi yükle kurulum hatası çözüm, Apple tarafından geliştirilen son android yazılımı; İOS 8 beta sürümü açıklaması geldi. Dünya genelinde büyük bir pazara sahip olan Apple İphone marka akıllı cep telefonu modellerine sunulan İOS yani iphone Operating System 8 indirmek yüklemek istiyorsanız alt kısımdaki ios 8 download bilgileri ve ve kurulumu detaylarını öğrenebilirsiniz.



iOS 8 Beta 1 Nasıl Yüklenir?

Bu rehberimizde Apple'ın yeni mobil işletim sistemi iOS 8'in ilk Beta sürümünü iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarınıza nasıl kuracağınızı anlatacağız.








Apple'ın dün gece düzenlenen WWDC 14 etkinliğinde tanıttığı yeni mobilişletim sistemi iOS 8 büyük ses getirmişti. iOS 7'nin mimarisi üzerine inşa edilen iOS 8, sunmuş olduğu özellikler ve yenilikler ile geceye damgasını vurmuştu. Etkinlik sonrası AppleiOS 8'in ilk Beta sürümünü geliştiricileriçin sunmuştu.
Bu rehberimizde geliştiriciler için sunulan iOS 8'in ilk Beta sürümünüiPhoneiPad ve iPod touch cihazlarınıza nasıl kurabileceğinizi anlatacağız. Bu işlem için UDID kaydına ihtiyaç olmadığını belirtelim.
iOS 8 Beta 1 Kurulum Rehberi
1- Öncelikle cihazınızın iOS 8 ile uyumlu olup olmadığını buradaki yazımıza  göz atarak öğrenebilirsiniz.
2- Eğer cihazınız iOS 8 ile uyumlu ise evad3rs'ın yüklediği iOS 8 Beta 1 dosyalarını Buradan  indirebilirsiniz.
Bu dosyaları indirirken paranteziçerisinde belirtilen kodun cihazınız ile aynı olmasına dikkat ediniz.
3- Cihazınız ile uyumlu iOS 8 Beta 1 dosyasını indirdikten sonra iPhone,iPad veya iPod touch cihazınızı USB ile PC'ye bağlayın ve iTunes yazılımını açın.
4- iTunes yazılımını açtıktan sonra iCihazınızı "iPhone'a Geri Yükle" seçeneği ile iOS 7.1.1'e sıfırlayın.

iOS 8 Beta 1 Nasıl Yüklenir
iOS 8 Beta 1 Nasıl Yüklenir

5- Cihazınız sıfırlandıktan sonra ana menüye gelene kadar kurulumişlemlerini yapın. Bu işlemler bitince PC ile bağlantıyı kesip cihazınızı kapatıp açın.
6- Cihazınızı PC'ye tekrar bağlayın. iTunes yazılımından Güncellemeleri Denetle bölümüne "Shift" tuşu ile basın ve indirmiş olduğunuz iOS 8 Beta 1yazılımını seçin.


iOS 8 Beta 1 Nasıl Yüklenir
iOS 8 Beta 1 Nasıl Yüklenir

7- Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra UDID kaydı olmadan iOS 8 Beta 1'i kullanabileceksiniz. Ancak daha sonra çıkacak olan Beta sürümlerinde UDID kaydı gerekebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder